www.hanzamunkaruha.hu | Regisztráció HU | EN |
E-mail:    Jelszó:
 
Kezdőlap RólunkKapcsolatÜzletkötőinkGyakori
kérdések
DokumentumokVásárlási
feltételek
Akciós
termékek
Kosár

FELIRATKOZÁS HIRLEVÉLRE
E-mail:
Nagyítás: 100%

TOP TERMÉKEK

154-154L
Védőkesztyű tenyéren, hüvelyk- és mutatóujjon dupla bőrrel erősített marhahasíték /

Védőkesztyű tenyéren, hüvelyk- és mutatóujjon dupla bőrrel erősített marhahasíték
Méretek: 10 (XL) 12 (3XL) »
nettó 496 Ft +Áfa -tól

204
Védőkesztyű marhahasíték tenyérbéléssel, 10 /

Védőkesztyű marhahasíték tenyérbéléssel, 10
Méretek: 10 »
nettó 370 Ft +Áfa -tól

PW-FW10
Steelite Protector munkavédelmi bakancs S1P, fekete /

Steelite Protector munkavédelmi bakancs S1P, fekete
Méretek: 35 ...52 »
nettó 5 189 Ft +Áfa -tól

G1185
FIRSTY (S1P) munkavédelmi bakancs /

FIRSTY (S1P) munkavédelmi bakancs
Méretek: 36 ...48 »
nettó 4 087 Ft +Áfa -tól

JET2 S1P SRC
Pigmentált kruponbőr félcipő, kétrétegű PU talp, S1P, FEKETE, 36 /

Pigmentált kruponbőr félcipő, kétrétegű PU talp, S1P, FEKETE, 36
Méretek: 36 ...47 »
nettó 6 055 Ft +Áfa -tól

JUMPER2 S1P SRC
Pigmentált kruponbőr bakancs, kétrétegű PU talp, S1P, fekete /

Pigmentált kruponbőr bakancs, kétrétegű PU talp, S1P, fekete
Méretek: 36 ...47 »
nettó 6 055 Ft +Áfa -tólA projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Projekt neve: Ügyviteli és értékesítést támogató rendszer bevezetése a Hanza-Team Kft.-nél


Hanza-Team Kft. - Bemutatkozás

Üdvözöljük a Hanza-Team Kft nagy- és kiskereskedelmi webáruház rendszerében. Engedje meg, hogy röviden bemutassuk vállalkozásunkat.

CÉGBEMUTATÁS

I. Beszerzés és készletgazdálkodás
1.  A nagyszámú és volumenű megrendeléseknek köszönhetően a rabatbesorolások alapján- a gyártó és az importőr társaságok a legnagyobb kedvezményeket biztosítják számunkra. A kiszolgálás folyamatossága érdekében jelentős készlettel gazdálkodunk, melyről személyesen is meggyőződhetnek üzleteinkben. Mind ezek a feltételek lehetőséget adnak arra, hogy társaságunk, a legkedvezőbb árakon és rövid határidővel biztosítsák a gyors és hatékony áruellátást a felhasználó cégek és a viszonteladók részére egyaránt.

II. Gyártás és termeléskoordinálás

1. A munkavédelmi eszközöket illetően a termelő cégeknek leadott negyedéves megrendeléseink alapján biztosítjuk a folyamatos készlet utánpótlást és a raktározást.

2. A munkaruha alapanyagokat illetően folyamatos készlet feltöltés van a védőruhák szín és minta igényei alapján.

3. A munkaruha alapanyagok feldolgozása a környező falvakban, a szabászműhelyekben és az ott vagy a környezetében lévő varrodákban kerül bedolgozásra. Tekintettel a munkafolyamatok és a helyi sajátosságok sokszínűségére, ezeket a komplex feladatokat a Hanza-Team Kft a készlet gazdálkodásával és a megrendelések ütemezésével valamint a felmerülő problémák koordinálásával teszi gördülőkennyé .   

4. A szállítási határidő és minőségi követelmények betartása és betartatása is általunk kerül megoldásra és ez garantálja a folyamatos minőségi utánpótlást, melyet pályázati anyagunkban referenciaként felsorolt cégek igazolhatnak. Mind ezeknek köszönhetően a minősítés és  a minőségbiztosítás már a nemzetközi előírásoknak is eleget tesz és ezt a közeljövőben már írásos formában is igazolni tudjuk.    

III. Referenciák és Értékesítés

 1. Társaságunk nagy- közép- és kisvállalatokkal folyamatosan áll gazdasági kapcsolatban, melyek száma az elmúlt időszakban jelentősen növekedett.

2. A piaci követelményekhez és lehetőségekhez mérten a fizetési kondíciókat és szállítási határidőket jelentősen módosítottuk.

3. A folyamatos készlet utánpótlás mellett a három megyeszékhelyen működő üzleteink földrajzi elhelyezkedése és raktárkészlete lehetőséget teremt arra hogy Közép- és Kelet-Magyarország minden jogi személyéhez az általunk gyártott és forgalmazott termékek zökkenős mentesen és rövid határidővel eljussanak.

4. A gépkocsi parkunk biztosítja a telephelyekre történő kiszállítást és a közvetlen kapcsolat lehetőségét. Jelenleg társaságunk tulajdonában 6 darab gépjármű áll ezek kisteherautók, pick-up kisáruszállítók és személygépkocsik.

5.  Folyamatos már régóta jól működő túra útvonalak kerültek kialakításra, minek köszönhetően rendszeres szállításokat biztosítunk a partnereink részére.    

 IV. Távlati tervek

1. Napjaink gazdasági fejlődése és technikai vívmányai megkövetelik az újításokat és a versenyszféra dinamizmusát, lendületét, ehhez alkalmazkodva folyamatosan értékeljük és szükség esetén módosítjuk értékesítési, termelési rendszerünket. 

2. Távlati terveink között szerepel, informatikai hálózatunk fejlesztése és korszerűsítése, továbbá a szabász műhely géppark és számítástechnikai hátterének újítása. Ma már zökkenő mentesen tudjuk e-mailen keresztül is fogadni vagy továbbítani megrendeléseinket, igényeinket.

3. Minőség biztosítás, napjainkban a beszállítók számára, már alap követelmény, ebből kiindulva és még hozzá téve az Európa Uniós elvárásokat készültünk fel nem csak a hazai, hanem a tágabb értelemben vett régiók ellátására. A beköszönt szabadkereskedelmi folyamatok, társaságunk számára is nagy kihívást jelentenek, amelyekhez ugyanúgy meg akarunk felelni, mint a jelenlegi partnereink megelégedéssel nyugtázott magas elvárásainak és igényeinek.

 

 

Gyakornoki program

PÁLYÁZAT

Kedvezményezett: Hanza-Team Kft.

Projekt címe: Gyakornoki program a Hanza-Team Kereskedelmi és Szolgáltató Társaságnál

Szerződött támogatás összege: 5 607 900 forint

Támogatás mértéke: 50%

Projekt azonosító: GINOP-5.2.4-16-2016-01017

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.07.06.

Projekt tartalma

A pályázat során a Hanza-Team Kft a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítését támogatja , azáltal, hogy 2 fő gyakornokot foglalkoztat 9 hónapig. Gyakornokként a fiatalok munkatapasztalatot szerezhetnek, javul foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik. Az egyik gyakornokot eladó munkakörben, a másik gyakornokot informatikus munkakörben alkalmazzuk.

 Logo--| Copyright © Hanza-Team Kft. Minden jog fenntartva. | Powered by Modulus ERP Integrált Vállalatirányítási Rendszer | Hosted by VNM Zrt. |--